2015. augusztus 10., hétfő

Üdvözöllek a blogon!

Sziasztok!
Gondoltam hozok egy kis ismertetőt a blogról, még a prológus előtt, amiben elmondom, hogy miként is jött az ihlet ehhez.
Reményeim szerint jól döntöttem, hogy elkezdem írni, mert legjobb barátnőm szerint nagyon sablon lenne. Remélem, hogy meggyőztök az ellenkezőjéről. :) Makacsságomnak köszönhetően, és persze a sok kedves visszajelzéseknek és érdeklődéseknek Facebookon, bele is vágok. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle, remélem ti is!
Az ötlet onnan jött, hogy már régóta szerettem volna egy fanficet írni, leginkább Zaynről vagy Harryről, de mindig csak a tinilány szemszögből tudtam volna elképzelni, ami mégiscsak besorolható lenne a tucatblogokhoz. Aztán mostanában nagyon megtetszettek a tetoválások, de azért annyira nem, hogy magamra is varrassak, így jött a tetoválószalon alapötlet. A legfurcsább, hogy mindez álmomban. Ti szoktatok arról álmodni, hogy elkezdtek egy új blogot? Vagy egyedül vagyok ezzel?
Aztán reggel felébredtem és elgondolkodtam azon, hogy mitől lenne még izgalmasabb a történet? Ekkor ugrott be Perrie, Zayn jegyese, talán vele lehetne kezdeni valami bonyodalmat.
És miután ennyit beszéltem, jöjjön a szokásos szöveg, amit minden blogon olvashattok: Üdvözöllek a blogomon, remélem tetszeni fog, amit itt találsz!

Prológus várható időpontja: Augusztus 31.

Hamarosan megtudhatjátok, hogy mi van benne. Addig is itt a gyönyörű design, amit itt is megköszönök Alice Robertsnek és Lyla Campbellnek. Írjatok chat-be, kérjetek cserét vagy mondjátok el a véleményeteket, jöhet hideg-meleg egyaránt.

Jó olvasást és szórakozást!

Ölel és puszil titeket:
Barby, az írónő

                          COMING SOON!


8 megjegyzés:

 1. Ittvanittvanittvan.
  Btw szerintem elnézted a naptárat, mert augusztus 31 van ma, bizoooooooooooony. Bízhatsz bennem, úgyhogy nehogy megnézd a naptárat, nem csapnálak be, hogy előbb olvashassam, tudod.:3333
  Ilysm <3
  xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hmm, azért biztos ami biztos megnézem a naptárat xd :D

   Törlés
 2. Jajj már alig várom! Biztos, hogy jó lesz mivel nagyon jól írsz! Augusztus 31??? Jajj te lány hát megakarsz te ölni engem?? Bele fogok puszulni mire elkezded :D anyukám szülinapja is akkor van, na meg a Krakkó találkozó(azoknak az énekkarosoknak akik Krakkóban voltak). Na meg a blog nyitása is. Minden azon a napon jön össze. De emiatt már megéri várni a suli kezdést! Xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi, nem, nem akarlak :D Hát igen, utolsó napja a nyárnak... Minden akkor van :D Btw... apukám szülinapja is akkor van :D

   Törlés
 3. Egy újabb feliratkozóval bővült a blogod.
  Csodálatos lett a kinézete és már alig várom, hogy elolvassam a prológust. (egyszerűen képtelen vagyok ilyen sok időt várni). :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) A kinézete Alice és Lyla műve :) Hamarosan a prológust is olvashatod, mindjárt itt is a 31-e. ;)

   Törlés
 4. Szia Barbi!
  Siess vele! Vagyis siess 31.-dike!❤❤

  VálaszTörlés